Beelden website voetbal
Sportmobiel: Dè Win-Win voor verenigingen en bedrijven!

Meer weten!

Wellicht roept de informatie op deze site vragen bij u op, of heeft u een idee over een specifiek onderwerp. We helpen u natuurlijk graag op weg! Dus bel ons of neem contact op via het contactformulier. Dan verneemt u snel van ons.

Prefered Telecompartner van Ondernemend VenloTelecompartner van Algemene Nederlandse Bond van NatuursteenbedrijvenPraktisch iedere vereniging in Nederland heeft te kampen met teruglopende inkomsten.

Of u nu als vrijwilliger actief bent bij een lokale vereniging of een betaalde functie heeft bij een sport of goede
doelen organisatie, de economische tegenwind is merkbaar. Subsidies die door overheidsbezuinigen gekort
worden, sponsoren die een mindere bijdrage kunnen leveren of "een jaartje overslaan", een lagere kantineomzet,
allemaal factoren die de cash-flow positie van uw vereniging aantasten.

Sportmobiel stelt u in staat om zonder grote inspanningen de financiële positie van uw vereniging aanzienlijk te verbeteren. Voor elke zakelijke aansluiting (vast óf mobiel) die via het relatienetwerk van de vereniging wordt geactiveerd, betaalt Sportmobiel een vergoeding aan uw vereniging. Afhankelijk van de aansluiting kan dit een éénmalig of doorlopend bedrag zijn.

Vergoeding voor Vereniging
Door de samenwerking met Sportmobiel biedt u uw sponsoren een uniek pakket! Naast een aanzienlijke
besparing op hun telecomkosten krijgen uw sponsoren via de exclusive Sportmobiel Business Club unieke
netwerkmogelijkheden. Verdere voordelen voor de leden van de Sportmobiel Business Club worden hier later gepresenteerd. Interesse? Vul dan het formulier in.

Sportclubs voelen de crisis


nos crisis-in-de-sport
Sportverenigingen hebben steeds meer last van de economische crisis. De gemeente verhoogt de huur van de zaal of het veld en sponsors trekken zich terug. De verenigingen moeten nu op zoek naar geld om sporten betaalbaar te houden. Zie de video uit het Sportjournaal.